L’oferta gastronòmica del restaurant es basa en una cuina senzilla i d’arrel, on amb les noves tècniques busquem aplicar conceptes més moderns per millorar cada elaboració, tenint en compte que la qualitat i el gust dels productes han de ser el més important del resultat final.

 

Carta Mams

 

AMANIDA DE FRUITS DE TARDOR

amb formatge fresc de cabra i nous: 8,90€

 

CARPACCIO DE VEDELLA

amb parmesà, ruca, gelat de mòdena i gerds: 10,20€

 

CÚPULA DE SALMÓ MARINAT

amb anet guacamole i mango: 8,70€

 

TERRINA DE FOIE

amb poma i vi dolç: 10,30€

 

PERNIL IBÈRIC

amb coca d'oli cruixent: 11,80€

 

COCA D'OLI:

amb escalivada, anxoves, olivada i oli de romaní: 8,90€

 

CROQUETES

Croquetes de rostit: 5,60€

 

BRAVES

Les nostres patates braves: 4,80€

 

TEMPURA

 de verdures i calamars amb salsa romesco: 9,50€

 

OU ESCALDAT

amb parmentier de sardina fumada, cansalada i oli de la la Vera: 8,80€

 

ARRÒS CREMÓS

de mar i muntanya: 14,40€

 

CANELÓ

de rostit amb salsa de tòfona: 9,90€

 

LLUÇ

al perfum d'alls i romaní: 14,50€

 

BACALLÀ

amb samfaina i alfàbrega: 12,90€

 

TATAKY DE TONYINA

amb hummus, rossinyols i sèsam: 13,50€

 

PRESA IBÈRICA DE PORC

amb moniatos i salsa de foie: 12,90€

 

MELÓS DE VEDELLA

amb bolets i puré de patata: 13,90€

 

 

 

Pa de coca torrat amb tomàquet: 2,50€

Pa de coca: 1,50€

 

 

 

• PER LLAMINERS •

 

Pastís de xocolates amb mango: 5,00€

 

Coulant de xocolata amb gelat d’ avellana: 5,00€

 

Pastís de formatge amb fruits vermells: 5,00€

 

 Tatin de poma amb gelat de vainilla: 5,00€

 

Pannacotta amb galeta maria: 5,00€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menú "Compartir"

 

Amanida de fruits de tardor amb formatge fresc de cabra i nous

 

Terrina de foie amb poma, vainilla i vi dolç

 

Croquetes de rostit

 

 

Segon a triar entre:

 

Bacallà amb samfaina i alfàbrega

 

Melós de vedella amb bolets i puré de patata

 

• • •

 

Postres a escollir

 

• • •

 

25€ per persona (taula completa)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menú "Tremendu"

 

Coca de full anb codonyat de pera, formatge de cabra i nous

 

Cúpula de salmó marinat amb anet guacamole i mango

 

Ou escaldat amb parmentier de sardina fumada, cansalada i oli de la la Vera

 

 Arròs cremós de mar i muntanya

 

 

Segon a triar entre:

 

Tataky de tonyina amb humus, rossinyols i sèsam

 

Presa ibèrica de porc amb moniatos i salsa de foie

 

 

• • •

 

Postres a escollir

 

• • •

 

35€ per persona (taula completa)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menú de divendres

 

Els divendres al migdia oferim un menú

amb plats de la nostra Carta,

a un preu de 13€.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Celler

 

El celler està dedicat al 100% als vins i caves que es fan a Catalunya.

Buscant referències assequibles per la butxaca però de gran personalitat.

Tenim vins molt ben puntuats a les principals guies especialitzades.

Totes les denominacions d’origen hi són ben representades

juntament amb les propostes d’alguns cellers independents.

Volem donar a conèixer i difondre els vins d’arreu del país, potenciar el vi d’aquí.

Ens agrada donar valor al producte local i de proximitat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

C. de la Farga, 5, baixos • 972 16 26 29 • 17401 Arbúcies (Girona) • www.mams.catmams@mams.cat