L’oferta gastronòmica del restaurant es basa en una cuina senzilla i d’arrel, on amb les noves tècniques busquem aplicar conceptes més moderns per millorar cada elaboració, tenint en compte que la qualitat i el gust dels productes han de ser el més important del resultat final.

 

Carta Mams

 

HORTET DE VERDURES

saltades amb soja i bolets: 7,80€

 

“DIPS” DE GUACAMOLE,

humus i brandada amb cruixents variats: 6,80€

 

TÀRTAR DE GAMBA,

garoines amb ceps i botifarra negra: 11,50€

 

TERRINA DE FOIE

amb poma i vi dolç: 10,30€

 

PERNIL IBÈRIC:

Plat de pernil ibèric (75 gr): 10,80€

 

CROQUETES:

Croquetes de rostit: 5,60€

 

BRAVES

Les nostres patates braves: 4,80€

 

CALÇOTS

amb tempura de tinta de calamar i romesco suau: 7,20€

 

COCA DE VERDURES,

formatge i alfàbrega: 7,90€

 

OU ESCALDAT

amb cansalada i salsa de foie: 7,80€

 

LASANYA

de verdures i siurenys: 8,90€

 

ARRÒS CREMÓS

de galeres: 8,50€

 

CANELÓ

de rostit amb salsa de tòfona: 9,90€

 

TATAKY DE TONYINA

amb humus i shitakes: 10,90€

 

POLLASTRE

a l’estil oriental: 8,50€

 

COSTELLA DE PORC DUROC

amb trinxat de patata i col: 9,50€

 

MELÓS DE VEDELLA

amb bolets i grattin: 9,20€

 

 

 

Pa de coca torrat amb tomàquet: 2,50€

Pa de coca: 1,50€

 

 

 

• PER LLAMINERS •

 

Crema de vainilla amb gerds i menta

 

Bombó de xocolata amb mango

 

“Coulant” de xocolata amb gelat d’ avellana

 

 “Tatin” de poma amb toffe

 

“Pannacotta” amb escuma de galeta maria

 

Pastís de iogurt amb fruits vermells

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menú "Compartir"

 

¨Dips¨ de guacamole, humus i brandada amb cruixents variats

 

Terrina de foie amb poma i vi dolç

 

Calçots amb tempura de tinta de calamar i romesco suau

 

Costella Duroc amb trinxat de patata i col

 

• • •

 

Postres a escollir

 

• • •

 

25€ per persona (taula completa)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menú "Tremendu"

 

Tomàquet, guacamole i blat

 

Tàrtar de gamba i garoines amb ceps i botifarra negra

 

Pometa de la vall d’Arbúcies amb foie i vi dolç

 

 Caneló de rostit amb salsa de tòfona

 

Tataky de tonyina amb humus i Shitakes

 

Melós de vedella amb bolets i grattin de patates

 

 

• • •

 

Postres a escollir

 

• • •

 

35€ per persona (taula completa)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menú de divendres

 

Els divendres al migdia oferim un menú

amb plats de la nostra Carta,

a un preu de 13€.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Celler

 

El celler està dedicat al 100% als vins i caves que es fan a Catalunya.

Buscant referències assequibles per la butxaca però de gran personalitat.

Tenim vins molt ben puntuats a les principals guies especialitzades.

Totes les denominacions d’origen hi són ben representades

juntament amb les propostes d’alguns cellers independents.

Volem donar a conèixer i difondre els vins d’arreu del país, potenciar el vi d’aquí.

Ens agrada donar valor al producte local i de proximitat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

C. de la Farga, 5, baixos • 972 16 26 29 • 17401 Arbúcies (Girona) • www.mams.catmams@mams.cat